vineri, 13 noiembrie 2009

Ce ai face daca?


Ai avea o masina de indeplinit vise?
Care ar fi prima dorinta pe care ti.ai pune.o? Probabil ti.ai dori bani, masini, bijouri, femei chestii.
Ok asta ar fii primul lucru pe care l.ai face pentru ca in ziua de azi fara bani nu poti...Sau poate poti depinde de cat de mult iti doresti.
Probabil ai aduce inapoi pe cineva din alta lume...ca sa iti tina de urat pe noua ta planeta plina de bani si lux in care esti numai tu si banii...
Dar uiti un lucru...cand a fost ultima data cand ai fost cu adevarat fericit...cand cineva ti.a zambit...cand cienva te.a imbratisat...cand cineva te.a sarutat...ei aici am dreptate nu?
Ai aduce.o inapoi pe ea? Sau te.ai duce tu in trecut sa salvezi ce a fost? Cu siguranta nu ai face asta pentru ca tu ai tot ce iti trebuie.
Dar un om care nu da doi bani pe ceea ce traiesti tu in momentul de fata ar face tot posibilul pentru fericirea lui...Acel om ar lua.o de la capat si nu l.ar interesa de bani sau de aceasta masina de indeplinit vise...acest om isi cauta fericirea intr.o persoane pe care o iubeste...
Daca in momentul de fata ar exista aceasta masina timpul s.ar da inapoi...cel putin o data pentru ca unele greseli sa fie indreptate.

Morala? Iubiti.va fratilor si aveti incredere unul in altul!

SI sincer mi.e dor!

Un comentariu: