luni, 21 decembrie 2009

Kidnap my heart!


De ce totul se consuma imediat? De ce timpul pe care il vrei alaturi de cineva trece prea repede...sau cateodata nu vine? De ce trebuie sa te indragostesti? De ce totul e ciudat cand se intampla asta? De ce visezi mai mult mereu cand traiesti acest sentiment.
Pentru ca vrei sa traiesti totul langa persoana respectiva! Pentru ca vrei sa iti rapeasca tot din viata iar tu recuperezi totul stand langa ea. Sincer mi s.a intamplat cel mai ciudat lucru...Sunt la limita disperarii de cand am vazut.o...cu toate ca nu ma cunoaste...ca nu o cunosc...ma face sa ma simt ciudat de fiecaredata cand ii vad pozele...E un soi de dragoste la prima vedere...chestie care nu as fi crezut ca mi se va intampla vreodata...dar m.a facut sa cred in asta...Imi place sa cred ca nu se va termina pur si simplu...Imi place sa imi doresc sa o vad...Imi place sa cred ca sunt ciudat fiindca scriu lucrurile astea...Dar imi place sa arat ca simt...Vreau ca visele mele sa devina realitate. Vreau sa fiu iar fericit!
Vreau sa o am!

4 comentarii:

  1. hmm...you are in love,dar dc?:-??
    :)) a new story :]]
    pe kre no stiu :]]

    RăspundețiȘtergere
  2. de cine :))
    asta vroiam sa scriu :]]
    =]]=]]
    am scris dc.toanta

    RăspundețiȘtergere
  3. alta deja?!..
    inca o poveste gen..coaie coaie coaie coaie nu mai pot dupa ea...
    apoi faze gen :
    " vreau sa te vad :* "
    "m.am dat cu ruj rosu.."
    " :| "

    RăspundețiȘtergere
  4. deja? sa.mi sugi toata pula! she's different! Nu mai pot dupa ea? mancamiai ca nu am facut asa niciodata:)) Si da, aia a fost o proasta:))

    Dar in fond ce te fute pe tine grija de fostele mele prietenele? :))

    RăspundețiȘtergere